Waarom kiest u voor Weevz?

Bij Weevz nemen we de relaties met onze klanten zeer serieus, op alle niveaus - vanaf uw eerste contact met WEEVZ helemaal tot aan het einde van uw reis. Wij opereren al sinds 1992 in de reisbranche en zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat ongeveer 70% van de klanten weer bij ons terug komt voor een volgende boeking.

Gedetailleerde pre-trip planning

Op het moment van uw boeking krijgt u alle relevante, noodzakelijke informatie over vissoorten, uitrusting, reizen, vlucht aanbevelingen en andere belangrijke zaken.

Al onze service is altijd gratis!

Wanneer u een reis bij WEEVZ boekt, betaalt u NOOIT meer dan wanneer u direct bij een lodge of outfitter boekt! Soms betaalt u zelfs minder door onze contacten en speciale afspraken. U krijgt waardevolle informatie en ondersteuning ZONDER extra kosten.

Vissen op de juiste bestemming

Met onze diversiteit aan bestemmingen wereldwijd, high-end of budget, kunnen we voor u altijd de juiste lodge of outfitter vinden. We kijken ernaar uit om met u de passie en het enthousiasme voor deze unieke sport te delen bij het plannen van misschien wel het vliegenvissenavontuur van uw leven.
Bel vandaag nog of stuur ons een e-mail en ontdek wat WEEVZ kan doen om uw reis onvergetelijk te maken.